Cautare
×
 x 

Coş gol
Pachet Avene Cleanance : Concentrat anti-imperfectiuni pentru ten cu tendinta acneica Comedomed, 30 ml + Gel de curatare pentru ten gras, 200 ml

Pachet Avene Cleanance : Concentrat anti-imperfectiuni pentru ten cu tendinta acneica Comedomed, 30 ml + Gel de curatare pentru ten gras, 200 ml

Fără evaluare:
Recenzii 0
Cleanance Comedomed, o inovatie a Laboratoarelor Eau Thermale Avène, combate cosurile si limiteaza reaparitia acestora, cu o eficacitate dovedita dupa 7 zile de utilizare
Sku: 1464
Producător: Avene
100,00 lei
Total: 100,00 lei
Valoare TVA 15,97 lei
Au rămas doar 1!

Ingrijire expert pentru pielea grasa, cu tendinta acneica, Cleanance Comedomed este formulat cu Comedoclastin™, un extract vegetal din seminte de armurariu. Acest ingredient activ cu proprietati brevetate** vizeaza direct microcomedonul, reduce cosurile si punctele negre existente, limiteaza aparitia celor noi si regleaza hiperproductia de sebum. Cleanance Comedomed este potrivit pentru adulti si adolescenti incepand cu varsta de 12 ani, se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, si ofera o actiune anti-recidiva dovedita clinic***.
Non-comedogenic, cu toleranta ridicata pentru tenul cu tendinta acneica, textura sa cu absorbtie rapida si non-grasa lasa pielea matifata.

-Studiu de toleranta si eficacitate sub control dermatologic pe 51 de subiecti, utilizarea de doua ori pe zi timp de 56 de zile.
-Brevet inregistrat.
-Studiu clinic observational international, 90% dintre pacientii fara recidiva de acnee la 6 luni, (conform definitiei recidivei din protocolul GEA ≥3 care necesita introducerea unui tratament medicamentos - oral sau local), 48 de subiecsi, doua aplicari pe zi de Cleanance Comedomed timp de sase luni.

ComedoclastinTM, ingredient activ care regleaza hiperproductia de sebum.
Apa Termala Avène are actiune calmanta, anti-iritanta.

Beneficii
Eficacitate: pentru toate tipurile de imperfectiuni ale pielii cu tendinta acneica, datorita Comedoclastin™*, care acctioneaza asupra cosurilor pentru a le reduce si a le limita aparitia.
Rapid: reduce cosurile in doar sapte zile**. impiedica recidiva***. Pentru o piele curata si reconfortata.
Toleranta ridicata: utilizat singur sau in asociere cu tratamente medicamentoase (cu exceptia isotretinoinei orale), tolerata sa este dovedita pe pielea sensibila, cu tendinta acneica.

-In curs de brevetare.
-Studiu de toleranta si eficacitate sub control dermatologic pe 51 de subiecti, utilizarea Cleanance Comedomed de doua ori pe zi timp de 56 de zile.
-Studiu clinic observational international, 90% dintre pacienti fara recidiva.

Gel de curatare purifiant, usor spumant, pentru pielea grasa si/sau cu tendinta acneica.
Cleanance gel de curatare este potrivit si pentru purtatorii de lentile de contact. Cu pH fiziologic, nu contine sapun si are o tolerabilitate ridicata. Formula sa care respecta pielea sensibila combina o serie de ingrediente active cu triple beneficii: curatare delicata datorita unei baze de curatare blande, are un efect matifiant garantat de Comedoclastin™, un ingredient activ vegetal derivat din seminte de armurariu cu proprietati brevetate* care reduce excesul de sebum si asigura confort pielii, datorita apei termale Avène cu efect calmant si anti-iritant.
Pielea este curata, proaspata, purificata si fara exces de sebum. Formula biodegradabila**.

Rezultate clinice:
Eficacitate pentru orice piele grasa sau predispusa la acnee.
Reduce punctele negre pentru 73% dintre utilizatori***.

-Brevet inregistrat.
-Logo-ul OCDE.
-150 de subiecti cu ten gras, predispus la acnee. 2 aplicari pe zi, timp de 29 de zile. Autoevaluare la 14 zile.

Baza de curatare delicata: amestec de agenti de curatare blanzi care respecta pH-ul fiziologic al pielii sensibile grase sau predispuse la acnee.
ComedoclastinTM, ingredient activ care regleaza hiperproductia de sebum.

Curata: delicat.
Calmant: datorita apei termale Avène, cu proprietati calmante si anti-iritante.
Matifiant: reduce excesul de sebum.

Data ultimei actualizari: 17-04-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0