Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

DUOLYS Cremă solară anti îmbătrânire SPF 50+, 50 ml, ACM

DUOLYS Cremă solară anti îmbătrânire SPF 50+, 50 ml, ACM conține ingrediente active antioxidante care ajută la protejarea pielii împotriva îmbătrânirii. Textura sa fluidă și lejeră o face ușor de aplicat

Prezentare:
Flacon 50 ml
Indicații:
Condiții extreme de soare. Piele fragilă și sensibilă la soare. Piele deschisă la culoare sau predispusă la intoleranță la soare
Sku: 300
72,22 lei
65,00 lei
Valoare TVA 10,38 lei
Descriere

Protejează împotriva îmbătrânirii cutanate fotoinduse. Textură lejeră. Față

Indicații: Condiții extreme de soare. Piele fragilă și sensibilă la soare. Piele deschisă la culoare sau predispusă la intoleranță la soare.

Proprietăți: Datorită asocierii de filtre organice și minerale, inclusiv a extractului micronizat de perle, factorul de protecție al cremei este optimizat. Conține ingrediente active antioxidante care ajută la protejarea pielii împotriva îmbătrânirii. Textura sa fluidă și lejeră o face ușor de aplicat. Fotostabilă – Rezistentă la apă – Fără parfum – Fără parabeni.

Beneficii:
PROTECȚIE FOARTE RIDICATĂ
- Protejează împotriva spectrului de raze UVA/UVB
Filtre organice – Filtre minerale – Pudră de perle
ACȚIUNE ANTIOXIDANTĂ ȘI ANTI-ÎMBĂTRÂNIRE CUTANATĂ
- Previne efectele nocive cauzate de razele UV și luptă împotriva îmbătrânirii cutanate
Ascorbil Glucozidă + Vitamina E naturală

FORMULĂ OPTIMĂ
Fără parfum – Fotostabilă – Rezistentă la apă – Textură ultra-fluidă și lejeră

Instrucțiuni de utilizare: Aplicați Duolys cremă protecție solară anti-îmbătrânire într-un strat generos, cu 30 de minute înainte de fiecare expunere la soare. Reînnoiți aplicarea în special după înot, transpirație sau uscare cu prosopul.  Expunerea excesivă la soare dăunează grav sănătății.

Data ultimei actualizari: 25-02-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP