Cautare
×
 x 

Coş gol

Atoderm Intensive Gel-cremă, 75ml, Bioderma

Fără evaluare:
Recenzii 0

Îngrijire hrănitoare ultra-fresh. Acțiune intensă anti-prurit
Calmează senzația de mâncărime și pruritul
Restaurează producția de lipide
24 de ore de hidratare
Senzație imediată de prospețime
Textură non-lipicioasă și non-grasă - Se absoarbe rapid în piele. Permite îmbrăcarea imediat după aplicare

Sku: 662
Producător: Bioderma
47,00 lei
Total: 47,00 lei
Valoare TVA 7,50 lei
Epuizat

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Formula sa satisface nevoile specifice ale pielii uscate în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală: Enoxolona calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit. Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii. Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile. Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii. Atoderm Intensive Gel-cremă este în concordanță cu abordarea ecobiologică Naos, oferind un produs de îngrijire cu o textură unică, care este atât eficient, cât și plăcut la aplicare, în conformitate cu mediul și stilul de viață al pacientului.


Mod de utilizare:
O dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea curată. Masați ușor până când este absorbit complet de piele. Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de aplicare Atoderm Intensive Gel-cremă și apoi pentru a crea o rutina de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.

ETAPA 1
3 apăsări de pompiță pentru bebeluș: 1 apăsare de pompiță pentru față, gât și piept, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe și spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele picioare.
ETAPA 2
6 apăsări de pompiță pentru COPIL: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe, 1 apăsare de pompiță pentru fiecare picior (x2).
ETAPA 3
9 apăsări de pompiță pentru ADULT: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pe braț (x2), 2 apăsare de pompiță pentru picior (x2).

Data ultimei actualizari: 17-05-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0