Cautare
×
 x 

Coş gol

Parusan Șampon Stimulator pentru bărbați, 200ml

Fără evaluare:
Recenzii 0

Parusan Șampon Stimulator pentru bărbați, 200ml reduce căderea părului și stimulează regenerarea firului de păr. Stimulează creșterea părului. Accelerează circulația sanguină la nivelul scalpului. Forma de prezentare: 200ml Indicatii terapeutice: pentru par rar si in cazul pierderii difuze a parului

Sku: 482
Producător: Zdrovit
47,00 lei
Total: 47,00 lei
Valoare TVA 7,50 lei
Au rămas doar 1!

Compozitie:
ANAGAINTM - ingredient brevetat cu rol de reducere a căderii părului și de accelerare a creșterii acesteia.
CAFEINĂ - poate bloca efectul hormonului dihidrotestosteronului – responsabil de căderea părului la bărbați. Cafeina pătrunde în rădăcina firului de păr și stimulează creșterea acestuia. Mai mult, conferă strălucire părului și il face mai ușor de aranjat.
PROTEINE HIDROLIZATE DE GRÂU – conțin o cantitate mare de vitamina E, lecitină și acizi grași nesaturați care hrănesc pielea capului, părul și conferă volum.
ARGININĂ - accelerează fluxul sanguin la nivelul capului, stimulând creșterea și întărirea firului de păr.
ULEI DE MĂSLINE – hidratează părul și întărește structura acestuia.

Mod de administrare:
Se aplică pe părul umed, se masează delicat scalpul și se lasă să acționeze timp de 2 – 3 minute pentru ca ingredientele să pătrundă în rădăcina firului de păr, apoi se clăteşte cu o cantitate mare de apă. Pentru utilizare zilnică. În cazul utilizării regulate, rezultate pozitive apar după doar 3 luni.

Data ultimei actualizari: 03-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0