Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Forcapil Sampon fortifiant, 200ml, Arkopharma

Forcapil Sampon fortifiant, 200ml, Arkopharma
Forcapil Sampon fortifiant, 200ml, Arkopharma

Formula noului produs Forcapil® Sampon Fortifiant confera rezistenta si vitalitate fibrei capilare de la radacina, protejand in acelasi timp firul de p


Producător: Arkopharma
SKU :1120
43,00 lei
Valoare TVA 6,87 lei
43,00 lei
Valoare TVA 6,87 lei
Descriere

Forcapil® Sampon Fortifiant : un nou produs pentru rezistenta,vitalitatea si protectia parului tau!
Factorii externi care agreseaza parul, indreptarile repetate, caldura uscatoarelor de par, stresul… pot pune o tensiune asupra parului.

Formula noului produs Forcapil® Sampon Fortifiant confera rezistenta si vitalitate fibrei capilare de la radacina, protejand in acelasi timp firul de par.

Contine keratina hidrolizata, 98% formula identica cu cea din compozitia parului. Scopul este de a repara keratina parului hranindu-l cu elementele care il compun. Keratina va proteja parul invaluindu-l, reparand si consolidand astfel firul de par pentru a preveni ruperea!

Forcapil® Sampon Fortifiant contine Provitamina B5 (Panthenol), o componenta majora a coenzimei A care are un rol cheie in mecanismul de reparatie a celulelor si tesuturilor. Aceasta vitamina contribuie la o buna hidratare a parului, o intareste si ii amplifica stralucirea.

Ingrediente:
Apa, sulfat laureth de sodiu, clorura de sodiu, cocamidopropil betaina, polisorbat 20, keratina hidrolizata, poliquaternium-10, pantenol, palmat gliceril hidrogenat PEG-200, palmat de gliceril hidrogenat PEG-7, cocoat de gliceril PEG-7, acid citric, hidroxid de sodiu, benzoat de sodiu, parfum, linoal, limonen.

Mod de utilizare:

Aplicati pe parul umed, spumati si clatiti cu apa.
Frecventa : 1-2 ori pe saptamana.
Pentru rezultate mai bune, se recomana folosirea impreuna cu Forcapil® formula fortifianta.

Recomandari:

Evitati contactul cu ochii.
In caz de contact cu ochii, clatiti imediat si abundent cu apa.
Utilizare externa, a nu se inghiti.

Forma de prezentare: flacon cu 200ml

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP