Cautare
×
 x 

Coş gol

Bonilash Ser pentru stimularea creșterii genelor, 3 ml, Zdrovit

Fără evaluare:
Recenzii 0

Bonilash Ser stimulent eficient pentru creșterea genelor, ce are efect pozitiv asupra lungimii și grosimii genei, a creșterii numărului de gene, a fortificării și a sănătății lor, precum și asupra intensității culorii naturale a genelor. Ingredientele atent selectate ale serului întăresc fibra și rădăcina firului și amplifica sinteza keratinocitelor din rădăcina firului, ajutând la îmbunătățirea aspectului și stării genelor, la accelerarea creșterii și îndeșirii lor și la îngroșarea structurii firelor.

Prezentare:
3ml
Indicații:
stimularea creșterii genelor
Sku: 643
Producător: Zdrovit
105,00 lei
Total: 105,00 lei
Valoare TVA 16,76 lei
Epuizat

Proprietăți:
Ser pentru stimularea creșterii genelor
Stimulează creșterea și alungirea firului
Îndeșește și îngroașă firul
Previne căderea excesivă a firelor
Hrănește, hidratează și regenerează fibra firului

Mod de utilizare:
Se aplică seara, după demachiere. Serul se aplică pe pleoapele curate și uscate, de-a lungul liniei genelor superioare, ținând pleoapa închisă. Nu se aplică în interiorul ochiului și pe
linia genelor de jos. Produsul poate fi utilizat de către persoanele care poartă lentile de contact
(înainte de aplicare, se vor scoate lentilele), după chimioterapie, după operația de prelungire și
îndesire a genelor, pe machiaj permanent și după vopsirea genelor cu henna.

Atenționare:
A se evita contactul cu globul ocular. În cazul în care produsul pătrunde în ochi, clătiți bine cu apă caldă. A nu se folosi în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. În caz de afecțiuni cronice ale ochiului, înainte de aplicare, se va consulta medicul specialist. A nu se aplica pe pielea iritată sau deteriorată. Folosirea produsului trebuie întreruptă, în cazul în care apar iritații sau înroșirea pielii. Dacă simptomele persistă după ce ați încetat să aplicați produsul, adresați-vă medicului specialist. A nu se folosi în timpul sarcinii, alăptării, chimioterapiei. A se păstra la temperatura camerei. A nu se lăsa la îndemână și vederea copiilor mici. Produs destinat exclusiv adulților.

Data ultimei actualizari: 07-09-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0