Cautare
×
 x 

Coş gol
Atoderm Intensive Gel-cremă anti-prurit, 200ml, Bioderma

Atoderm Intensive Gel-cremă anti-prurit, 200ml, Bioderma

Fără evaluare:
Recenzii 0

Atoderm Intensive Gel-cremă este primul produs anti-mâncărime de îngrijire a pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele
Îngrijire hrănitoare ultra-fresh. Acțiune intensă anti-prurit

Sku: 712
Producător: Bioderma
70,00 lei
Total: 70,00 lei
Valoare TVA 11,18 lei
Epuizat

Beneficii
Calmează senzația de mâncărime și pruritul
Restaurează producția de lipide
24 de ore de hidratare
Senzație imediată de prospețime
Textură non-lipicioasă și non-grasă - Se absoarbe rapid în piele. Permite îmbrăcarea imediat după aplicare
Formula Atoderm Intensive Gel cremă satisface nevoile specifice ale pielii uscate în zonele cu climă caldă / umedă și tropicală:
Enoxolona calmează imediat și pe termen lung senzațiile de mâncărime și prurit.
Complexul brevetat Skin Barrier Therapy limitează adeziunea anumitor bacterii (precum Stafilococului Auriu) pe suprafața pielii. Aceste bacterii pot agrava uscăciunea pielii.
Tehnologia hidro-absorbantă captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-și consolida funcția de barieră. Ca atare, limitează senzațiile de mâncărime și reduce astfel iritațiile.
Vitamina PP, un agent de hidratare biomimetic, stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera pielii.
Atoderm Intensive Gel-cremă este în concordanță cu abordarea ecobiologică Naos, oferind un produs de îngrijire cu o textură unică, care este atât eficient, cât și plăcut la aplicare, în conformitate cu mediul și stilul de viață al pacientului.
Mod de utilizare:
O dată sau de două ori pe zi. Aplicați pe pielea curată. Masați ușor până când este absorbit complet de piele. Metoda 3.6.9 este o metodă nouă de aplicare. Aceasta a fost dezvoltată pentru a indica doza potrivită de aplicare Atoderm Intensive Gel-cremă și apoi pentru a crea o rutina de aplicare a produsului pentru rezultate mai bune pe termen lung.
ETAPA 1
3 apăsări de pompiță pentru bebeluș: 1 apăsare de pompiță pentru față, gât și piept, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe și spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele picioare.
ETAPA 2
6 apăsări de pompiță pentru COPIL: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pentru ambele brațe, 1 apăsare de pompiță pentru fiecare picior (x2).
ETAPA 3
9 apăsări de pompiță pentru ADULT: 1 apăsare de pompiță pentru față și gât, 1 apăsare de pompiță pentru piept, 1 apăsare de pompiță pentru spate, 1 apăsare de pompiță pe braț (x2), 2 apăsare de pompiță pentru picior (x2).
Forma de prezentare: flacon 200ml

Data ultimei actualizari: 29-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0