Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Redoxitos cu vitamina C 25 jeleuri
11,00 lei
Valoare TVA 0 Lei
Redoxitos cu vitamina C 25 jeleuri

Redoxitos cu vitamina C 25 jeleuri
Redoxitos cu vitamina C 30mg cu 25 jeleuri cu aroma de portocala.
Jeleurile Redoxitos contin cantitatea recomandata de Vitamina C pentru protejarea sistemului imunitar al celor mici. Vitamina C este un nutrient important, esential pentru organism. Se regaseste in primul rand in legume si fructe, mai ales citrice. Corpul uman este incapabil sa o produca, avand totusi nevoie de un aport constant, zilnic. Uneori este recomandat un aport zilnic suplimentar, care poate fi obtinut cu ajutorul suplimentelor.

Forma de prezentare: 25 jeleuri
Producător: Bayer

Stoc Epuizat
11,00 lei
Valoare TVA 0 Lei

Beneficii Redoxitos
Stimuleaza sistemul imunitar, ajutand la prevenirea sau ameliorarea simptomelor racelii si gripei
Vitamina C ajuta cresterea, stimuland formarea colagenului. Acesta joaca un rol extrem de important pentru formarea si dezvoltarea tesuturilor
Vitamina C are un rol important in absorbtia fierului
Este recomandata pentru efectul antioxidant, mai ales pentru copiii care sunt expusi fumului de tigara (cu parinti fumatori) sau copiilor care traiesc in mediul urban, pentru combaterea efectelor negative ale poluarii
Vitamina C se recomanda copiilor aflati in convalescenta

Ingrediente Redoxitos
Acid ascorbic (Vitamina C) 30 mg

Utilizare Redoxitos
Redoxitos se prezinta sub forma de jeleu cu un gust agreabil de portocale. Se administeaza 1 sau 2 jeleuri /zi la copii cu varsta peste 4 ani.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

×

TOP