Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Novophane Capsule Vegetale pentru păr și unghii, 60 capsule, ACM

Novophane Capsule Vegetale pentru păr și unghii, 60 capsule, ACM

Novophane Capsule Vegetale pentru păr și unghii, 60 capsule, ACM este un complex de aminoacizi, 7 vitamine, minerale care contribuie la menținerea sănătăţii părului si la menținerea sănătăţii unghiilor


Producător: Laboratoire Dermatologique ACM
SKU :478
Prezentare: 60 de capsule, pentru o lună
Indicații: Alopecie, efluviu telogen, degradare a calității părului, fragilitatea și distrofia unghiilor
63,00 lei
Valoare TVA 5,20 lei
63,00 lei
Valoare TVA 5,20 lei
Descriere

 Indicații:

Păr și unghii. Alopecie, efluviu telogen, degradare a calității părului, fragilitatea și distrofia unghiilor

Proprietăți:

Novophane capsule vegetale este un complex de aminoacizi, 7 vitamine, minerale și extract apos din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) care conține 7% siliciu/capsulă.

Biotina și zincul contribuie la menținerea sănătăţii părului. Zincul contribuie la menținerea sănătăţii unghiilor. Vitamina B6 Contribuie la sinteza normală a cisteinei. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului.

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi, în timpul mesei, timp de 3 luni. A se repeta regulat în timpul anului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra departe de caldură și umiditate.

Ingrediente: Cistină, metionină, capsula: hipromeloză, colorant/clorofilină de cupru-sodică; agent de încarcare: fosfat dicalcic dihidrat; gluconat de fier; oxid de magneziu; vitamina C/acid ascorbic; gluconat de zinc; extract apos 2-4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din părți aeriene de Coada-calului  (Equisetum arvense), cu 7% siliciu; vitamina E/DL-alfa acetat de tocoferil; vitamina B3/niacină, arginină; agent antiaglomerant: mono și digliceride ale acizilor grași; vitamina B5/acid pantotenic; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina B2/riboflavină; gluconat de cupru; biotină.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP