Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Novophane Capsule Vegetale pentru păr și unghii, 60 capsule, ACM

Novophane Capsule Vegetale pentru păr și unghii, 60 capsule, ACM este un complex de aminoacizi, 7 vitamine, minerale care contribuie la menținerea sănătăţii părului si la menținerea sănătăţii unghiilor

Prezentare:
60 de capsule, pentru o lună
Indicații:
Alopecie, efluviu telogen, degradare a calității părului, fragilitatea și distrofia unghiilor
Sku: 478
65,00 lei
Total: 65,00 lei
Valoare TVA 5,37 lei
Descriere

 Indicații:

Păr și unghii. Alopecie, efluviu telogen, degradare a calității părului, fragilitatea și distrofia unghiilor

Proprietăți:

Novophane capsule vegetale este un complex de aminoacizi, 7 vitamine, minerale și extract apos din părți aeriene de Coada-calului (Equisetum arvense) care conține 7% siliciu/capsulă.

Biotina și zincul contribuie la menținerea sănătăţii părului. Zincul contribuie la menținerea sănătăţii unghiilor. Vitamina B6 Contribuie la sinteza normală a cisteinei. Cuprul contribuie la pigmentarea normală a părului.

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi, în timpul mesei, timp de 3 luni. A se repeta regulat în timpul anului. A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic. A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. A se păstra departe de caldură și umiditate.

Ingrediente: Cistină, metionină, capsula: hipromeloză, colorant/clorofilină de cupru-sodică; agent de încarcare: fosfat dicalcic dihidrat; gluconat de fier; oxid de magneziu; vitamina C/acid ascorbic; gluconat de zinc; extract apos 2-4:1 (maltodextrină, dioxid de siliciu) din părți aeriene de Coada-calului  (Equisetum arvense), cu 7% siliciu; vitamina E/DL-alfa acetat de tocoferil; vitamina B3/niacină, arginină; agent antiaglomerant: mono și digliceride ale acizilor grași; vitamina B5/acid pantotenic; vitamina B6/clorhidrat de piridoxină; vitamina B2/riboflavină; gluconat de cupru; biotină.

Data ultimei actualizari: 24-02-2023

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP