Cautare
×
 x 

Coş gol
GeloRevoice, 20 comprimate de supt, Phol Boskamp

GeloRevoice, 20 comprimate de supt, Phol Boskamp

Fără evaluare:
Recenzii 0
Comprimatele de supt GeloRevoice amelioreaza afectiunile vocii. Se recomanda o folosire mai indelungata pentru efecte de durata.
Sku: 1435
Producător: Phol Boskamp
24,00 lei
Total: 24,00 lei
Valoare TVA 3,83 lei
Au rămas doar 3!

Pe de o parte actioneaza asupra durerilor in gat, pe de alta parte previne tusea uscata si pierderea vocii. Cand comprimatele de supt intra in contact cu saliva, activeaza Hydro-Depot, formand o pelicula protectoare pe mucoasa bucala si faringiana. Mucoasa faringiana e acoperita de un strat subtire timp de 24 de ore. Pelicula protejeaza membrana de factorii patogeni, care pot cauza infectii. In plus, pelicula intacta mentine vocea sanatoasa. Este un produs recomandat pentru orice om care-si folosește vocea intens, atat in profesie cat si in viata de zi cu zi.

Ingrediente active:
In fiecare comprimat exista agenti gelifianti ai xanthanului, carbomerului si acidului hialuronic. Cand vin in contact cu saliva, acestia formeaza un film de protectie peste mucoasa afectata. Acest proces nu are doar un efect calmant, dar si accelereaza regenerarea mucoasei iritate.
In plus, GeloRevoice are un efect efervescent usor care stimuleaza intensiv productia de saliva, ceea ce permite ca Revoice Hydro-Depot sa se raspandeasca uniform in gura si faringe, oferindu-i un efect mai bun.

Mod de administrare:
6 comprimate pe zi, pentru adultii si copiii peste 6 ani. Potți consuma 1 comprimat o data la 3 ore.

Forma de prezentare: 20 comprimate

Data ultimei actualizari: 11-12-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0