Cautare
×
 x 

Coş gol

Colon Protect cu aromă de ananas pentru un tranzit intestinal regulat, 20plicuri, Zdrovit

Fără evaluare:
Recenzii 0

ColonProtect cu aromă de ananas pentru un tranzit intestinal regulat, 20plicuri, Zdrovit este un supliment alimentar ce contine fibre naturale, benefic in sustinerea unui tranzit intestinal regulat si mentinerea unei greutati corporale optime. ColonProtect Fit contribuie la reducerea colesterolului si a nivelului lipidelor din sange, ajuta la mentinerea unui colon sanatos si a unui tranzit intestinal normal, sustine reglarea nivelului lipidelor serice si regleaza metabolismul lipidic, contribuie la mentinerea unui nivel normal al colesterolului si sustine vitalitatea florei intestinale. In plus, cromul din compozitie contribuie la metabolismul normal al macronutrientilor si la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. ColonProtect Fit are o aroma placuta de ananas.

Prezentare:
20 plicuri cu aromă de ananas
Indicații:
Menține un tranzit intestinal regulat și o greutate corporală optimă
Sku: 579
Producător: Zdrovit
23,00 lei
Total: 23,00 lei
Valoare TVA 1,90 lei
Epuizat

Mod de administrare:
Pentru adulti - cate un plic de doua ori pe zi.
ColonProtect Fit se poate prepara in trei moduri:
- se adauga continutul unui plic intr-un pahar plin cu apa;
- se adauga continutul unui plic intr-un pahar cu apa pe jumatate plin si se consuma imediat dupa ce s-a format un jeleu aromat;
- se adauga continutul unui plic peste musli sau peste alte alimente.

Compozitie:
Colon Protect Fit contine seminte de Psyllium, fructo-oligozaharide, crom.

Contraindicatii:
ColonProtect Fit este contraindicat in urmatoarele situatii: in sarcina, obstructii ale tractului gastro-intestinal, blocaj intestinal (ileus), paralizie intestinala, sangerare intestinala nediagnosticata, constipatie habituala.
A se administra cu prudenta in caz de megacolon, diabet zaharat si dificultati de deglutitie. Psyllium husk poate dilua enzimele digestive. A se administra la minimum 1 ora dupa orice medicament sau supliment alimentar, cu o cantitate mare de lichid.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici.

Data ultimei actualizari: 09-11-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0