Cautare
×
 x 

Coş gol
CaffeLax, 20 comprimate, Adya

CaffeLax, 20 comprimate, Adya

Fără evaluare:
Recenzii 0

Conține extracte de Senna și Crusin. Substanțele bioactive din extracte ajută la menținerea unui confort digestiv optimEste un laxativ natural, care conține extract standardizat de senna și o doză foarte mică de extract de crusin (doza de crusin este mult mai mică decât în alte produse similare, având rolul de a potența acțiunea extractului de sennna, fără efectele adverse ale crusinului administrat în concentrații mai mari - crampe, disconfort gastric, arsuri).

Sku: 1406
Producător: Adya
15,00 lei
Total: 15,00 lei
Valoare TVA 1,24 lei
Au rămas doar 3!

Mod de administrare:
1 comprimat filmat seara, înainte de culcare. Comprimatele filmate se vor înghiți întregi, cu o cantitate adecvată de apă.

Atenționări:
Produsul conține lactoză!
A nu se lăsa la îndemâna copiilor mici.
A nu se depăși doza recomandată pentru consumul zilnic.
Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Produsul este contraindicat copiilor sub 12 ani, femeilor însărcinate sau care alăptează, persoanelor cu intoleranță la lactoză sau cu sensibilitate la oricare dintre ingrediente, persoanelor cu obstrucții intestinale, ulcere sau boli inflamatorii intestinale. Dacă suferiți de afecțiuni cronice sau urmați un tratament medicamentos de lungă durată, cereți sfatul medicului sau farmacistului înaintea utilizării suplimentului alimentar. A se păstra la temperaturi sub 25°C, în ambalajul original.

Forma de Prezentare: 20 comprimate

Data ultimei actualizari: 07-07-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0