Farmacia XMED

Luni-Vineri 09-17  0763947197
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

×
 x 

Coş gol

Soluție pentru Zona Zoster (corp)

Zona Zoster reprezintă infecția de recidivă a virusului varicelo-zosterian, un virus ce produce la primul contact varicelă, în special în perioda copilăriei.În condițiile de imunitate scăzută, virusul se poate reactiva, înmulțindu-se și migrând spre suprafața tegumentară, în special pe traiectul unui nerv. Caracteristicile erupției sunt de tip veziculos sau papulo-veziculos, cu leziuni grupate în buchețele, pe un fond eritemato-edematos. Frecvența localizării acestei afecțiuni este pe traiectul nervilor intercostali, în special în zona toracală și o parte din lombară.
Soluția pentru Zona Zoster preparată de farmaciștii noștri este o soluție keratolitică care odată aplicată pe zonele afectate va ameliora de îndată simptomele.

Forma de prezentare: Flacon 100ml

Indicații terapeutice: tratamentul şi profilaxia leziunilor cutanate determinate de infecţia cu virusul varicelo-zosterian, herpes-zoster

30,00 lei
Descriere

Tetraciclină, Benzocaină, Hidrocortizon,Talc, Oxid de Zinc, Borat de Sodiu, Glicerină, Apă Distilată

Mod de administrare:
Soluția se va aplica de 2ori/zi (dimineața și seara) cu ajutorul unei comprese sterile/tifon pe zona afectată, după ce au fost aplícate măsuri de igienă locală înainte.
Tratamentul se va realiza timp de 7-10 zile consecutiv.
Se recomandă curățarea desăvârșită a zonei înainte de aplicare cu soluție de acid boric,ser fiziologic,soluție Ringer sau geluri speciale.
A se păstra la loc răcoros(frigider), la temperaturi de maxim 25°C.
Sarcina și alăptarea: Pentru a folosi preparatul în această perioadă, adresați-vă medicului specialist.

Cum acționează :
Tetraciclina - este un antibiotic cu spectru larg, cu acţiune bacteriostatică. Este utilă în tratamentul local al unor infecţii ale pielii determinate de streptococi, stafilococi sau alţi germeni sensibili la aceasta.
Talcul - ajută la protejarea pielii zonelor deosebit de sensibile; Efectuează o acțiune absorbantă delicată, nu usucă pielea, lăsând-o moale, proaspătă și mătăsoasă.
Oxidul de Zinc - este un recunoscut ingredient purifiant, antiseptic, stimulează vindecarea cutanată și este un excelent filtru UVA și UVB. Complet inofensiv, potrivit inclusiv pentru îngrijirea pielii copiilor.
Boratul de Sodiu - este sarea acidului boric și este un ingredient natural cu proprietăți antiseptice, folosit pentru a regla valoarea PH-ului.
Glicerina – bun umectant, ceea ce în mod normal înseamnă că atrage hidratarea către piele. Capacitatea sa de a bloca hidratarea naturală a pielii a dus la utilizarea acesteia pentru tratamentele acneice. Glicerina tratează problemele de uscăciune ale pielii prin absorbția propriei greutăți în apă, pe parcursul a câteva zile, lăsând pielea hidratată și plăcută la atingere.


Dacă aţi folosit Soluția pentru Zona Zoster (corp) sau aveţi unele observaţii legate de acest produs nu ezitaţi să ne transmiteţi mesajul dumneavoastră.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
×

TOP

Contact

 

0740347421

Sună ACUM!

Contact