Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Unguent pentru Scalp (Psoriazis,Eczeme)

Unguent pentru Scalp (Psoriazis,Eczeme)

Primul pas în tratarea Psoriazisului de scalp implică procesul de descuamare a pielii capului pentru a ajuta unguentul să pătrundă cât mai bine în piele. Tratamentul cu Unguentul pentru Scalp este unul keratorlitic, ce conține ingrediente active cum ar fi acidul salicilic și ureea, concepute special pentru a dizolva cojile de pe piele.


Producător: Farmacia Xmed
Prezentare: Cutie 30g
Indicații: Psoriazis, Psoriazis vulgar, Psoriazis gutat, Psoriazis pustulos, Psoriazis inversat, Eczeme
30,00 lei
TVA
30,00 lei
TVA
Descriere

Compoziție:

Acid Salicilic, Uree, Bază cu Antiinflamator, Calomel, Vitamine(A,E)

Mod de administrare:
Cu 24 de ore înainte de spălare (de preferat seara), unguentul se aplică în strat subțire pe pielea capului.
După 20-30 min se șterge surplusul de unguent cu un șervețel uscat.   
Exemplu: Dacă preparatul a fost aplicat pe scalp sâmbătă seara, spălarea se va face abia duminică seara. Pauză luni, marți, apoi miercuri seara se va aplica din nou și spălarea se va face joi seara.
Se repetă tratamentul 2-3 săptămâni,apoi se mărește intervalul între aplicații de 2 ori/săptămână respectiv 1 dată/ săptămână până la intreruperea completă.
Durata maximă de utilizare a tratamentului este de până la 6 săptămâni consecutiv.
Șampon recomandat : MEDIKET ICTAMO
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C.
Sarcina și alăptarea:Pentru a folosi preparatul în această perioadă, adresați-vă medicului specialist. 

Cum acționează :

•    Calmează iritația / roșeata pielii
•    Menține pielea intens hidratată având proprietăți emoliente deosebite.
•    Stimulează exfolierea superficială a celulelor moarte, favorizând totodată regenerarea celulară.
•    Acţionează ca un exfoliant deschizând porii şi reducând procesele inflamatorii şi roşeaţa datorită conţinutului de acid salicilic.
•    Măreşte rezistenţa la infecţii a pielii datorită conţinului de Vitamina A.
•    Netezeşte şi regenerează pielea (ajutând la refacerea ţesuturilor), datorită conţinutului de Vitamina E.
•    Conţine Uree care este un factor natural de menţinere a umidităţii pielii, ajută la îndepărtarea scuamelor şi a pielii bătătorite având efect cicatrizant, antiinflamator şi emolient.


Ureea are un efect intens hidratant și keratolitic fiind utilizată pentru a îmbunătăți textura și aspectul pielii. Această exfoliază blând și elimină scuamele reducând rugozitatea și uscăciunea pielii.
Acidul salicilic contribuie la regenerarea celulară și reînoirea pielii, acesta îndepărtând celulele moarte și resturile ce blochează porii.
Vitaminele A și E sunt folosite în afecțiunile dermatice având rol de protejare a pielii ce suferă de o cheratizare accentuată sau a unor boli epiteliale cum sunt Accneea, Ihtioza și Psoriazisul. Utilizarea acestora accelerează refacerea țesuturilor lezate, vindecarea leziunilor și arsurilor și previne diverse infecții, inflamații etc.

Erupţia poate să apară pe porţiuni de piele mici sau pe porţiuni foarte mari, inclusiv în zone ale corpului vizibile. Psoriazisul este o boală cronică, ceea ce înseamnă că plăcile apar, rămân câteva săptămâni sau luni, se atenuează sau dispar, apoi revin. De reţinut că psoriazisul este o boală imprevizibilă, care se manifestă diferit de la persoana la persoană.

Recenzii

Duminică, 01 Noiembrie 2020
Nanciu
O minune de crema! Il tratez pe fiul meu de 2 ani pentru o dermatita cu atat de multe denumiri date de medici, ca nici nu ii mai stiu clar diagnosticul. A făcut atatea scheme de tratament incat as putea face o farmacie cu produsele cumparate. Am luat acesta crema din proprie inițiativă, fără mari așteptări. Inca de la prima spalare, după 24 de ore de la aplicare, scalpul iritat si scuamele s-au redus cu 90%. Iar la mai bine de o săptămâna, scalpul este fara nici o portiune roșie, scuame deloc, nici măcar un fir de măreață. O recomand oricui are probleme.


×

TOP