Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Unguent pentru Scalp (Mătreață,Dermatite)

Unguent pentru Scalp (Mătreață,Dermatite)

Mătreața este o formă de dermatită seboreică, ce apare fie pe fondul unei ciuperci, fie din cauza unor produse cosmetice, din cauza expunerii prelungite la stres ori din cauza unor tratamente medicamentoase administrate. Compoziția tratamentului pentru mătreață propus de laboratorul nostru ajută la uciderea ciupercii care cauzează mătreața. În plus, acesta stimulează circulația la nivelul scalpului.


Producător: Farmacia Xmed
SKU :112
Prezentare: Cutie 30g
Indicații: Mătreață, Dermatite
30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
Descriere

Compoziție:

Acid Salicilic,Calomel,Bază cu Antiinflamator, Ketoconazol

Mod de administrare:

Cu 24 de ore înainte de spălare (de preferat seara), unguentul se aplică în strat subțire pe pielea capului.
După 20-30 min se șterge surplusul de unguent cu un șervețel uscat.   
Exemplu: Dacă preparatul a fost aplicat pe scalp sâmbătă seara, spălarea se va face abia duminică seara . Pauză luni, marți, apoi miercuri seara se va aplica din nou și spălarea se va face joi seara.
Se repetă tratamentul 2-3 săptămâni,apoi se mărește intervalul între aplicații de 2 ori/săptămână respectiv 1 dată/ săptămână până la intreruperea completă.
Durata maximă de utilizare a tratamentului este de până la 6 săptămâni consecutiv.
Șampon recomandat : MEDIKET PLUS.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C.
Sarcina și alăptarea:Pentru a folosi preparatul în această perioadă, adresați-vă medicului specialist.

Cum acționează :

Când este aplicată local, crema curăță în profunzime părul și elimină ciupercile care provoacă apariția mătreții și uscăciunea scalpului. Aceasta îmbunătățește circulația și mărește rezervele de oxigen care pătrund în celulele pielii.
În plus, acidul salicilic din componența sa are un efect exfoliant care îndepărtează celulele moarte. Astfel, acest produs îmbunătățește absorbția nutrienților și întărește foliculii de păr.

•    conține ingrediente active ce ajută la eliminarea mătreții
•    limitează proliferarea ciupercii responsabilă de apariţia mătreţii
•    ajută la prevenirea recidivelor prin reducerea secreției de sebum
•    ameliorează imediat și durabil senzația de mâncărime a scalpului.

Recenzii

Miercuri, 06 Ianuarie 2021
Mazilu Lorena
Unguentul pentru matreata-dermatite scalp este extraordinar. L-am cumparat pentru baiatul meu in varsta de 16 ani care de 2ani de zile se confrunta cu matreata si “coji” la nivelul scalpului.Am incercat fel de fel de tratamente, inclusiv cele naturiste dar fara rezultat. Tot timpul avea mancarimi la nivelul scalpului si multa matreata. Folosim acest unguent de 3 saptamani respectand modul de aplicare din prospect si dupa a doua utilizare deja nu a mai avut “cojite” si mancarimile au disparut. Sunt extraordinar de fericita si multumita. Multumesc echipei farmacie Xmed. Sunteti minunati!


×

TOP