Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol

Unguent pentru Călcâie

Unguentul pentru Călcâie, conceput în laboratorul propriu pentru refacerea călcâielor dureroase,uscate și crăpate, îmbină ingrediente active pentru a vă asigura un tratament rapid și eficient, conferind călcâielor dumneavoastră un aspect mai moale și catifelat.

Prezentare:
Cutie 30g
Indicații:
tratamentul călcâielor crăpate, uscate, dureroase
Sku: 114
Producător: Farmacia Xmed
25,00 lei
Valoare TVA 3,99 lei
Descriere

Compoziție:

Acid Salicilic, Uree, Bază Emolientă cu Gălbenele, Vitamine (A,E), Lanolină

Mod de administrare:
Seara, înainte de culcare, se înmoaie călcâiele în apă caldă, se curăță (cu ajutorul unei pietre ponce), după care se aplică unguentul în strat subțire și se mașează până la pătrunderea în piele 
În cazul călcâielor crăpate se aplică o cantitate mai mare de cremă apoi se învelesc călcâiele (de preferință în folie alimentară), pe deasupra se pun șosete, se lasă până dimineața, apoi se spală. 
Se repetă procedura până la refacerea călcâielor. 
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 

Cum acționează :

•    Acţionează ca un exfoliant deschizând porii şi reducând procesele inflamatorii şi roşeaţa datorită conţinutului de acid salicilic .
•    Netezeşte şi regenerează pielea (ajutând la refacerea ţesuturilor), are rol benefic în refacerea rănilor greu vindecabile datotorită conţinutului de Vitamina E.
•    Conține Gălbenele, acestea având acţiune antiinflamatorie, antiseptică, antimicrobiană, ,cicatrizantă, grăbind vindecarea şi regenerarea ţesuturilor.
•    Conţine Uree care este un factor natural de menţinere a umidităţii pielii, ajută la îndepărtarea scuamelor şi a pielii bătătorite având efect cicatrizant, antiinflamator şi emolient.

Data ultimei actualizari: 16-08-2022

Recenzii

Duminică, 28 Iunie 2020
Am folosit-o si pot sa spun ca este cel mai bun produs din zecile folosite. Reface calcaiul 100% iar pielea o face catifelata. Si asta cu nici o cutiuta. Felicitari si multumiri echipei.
cristina
Marți, 23 Iunie 2020
O recomand cu incredere, mi-am refacut calcaiele crapate pana la sange si foarte dureroase. Felicitari!
emil

Istoricul tau de navigare

×

TOP