Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Soluție pentru Zona Zoster (corp)

Soluție pentru Zona Zoster (corp)

Zona Zoster reprezintă infecția de recidivă a virusului varicelo-zosterian, un virus ce produce la primul contact varicelă, în special în perioda copilăriei.În condițiile de imunitate scăzută, virusul se poate reactiva, înmulțindu-se și migrând spre suprafața tegumentară, în special pe traiectul unui nerv. Caracteristicile erupției sunt de tip veziculos sau papulo-veziculos, cu leziuni grupate în buchețele, pe un fond eritemato-edematos. Frecvența localizării acestei afecțiuni este pe traiectul nervilor intercostali, în special în zona toracală și o parte din lombară. Soluția pentru Zona Zoster preparată de farmaciștii noștri este o soluție keratolitică care odată aplicată pe zonele afectate va ameliora de îndată simptomele. Forma de prezentare: Flacon 100ml Indicații terapeutice: tratamentul şi profilaxia leziunilor cutanate determinate de infecţia cu virusul varicelo-zosterian, herpes-zoster


Producător: Farmacia Xmed
SKU :128
30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
30,00 lei
Valoare TVA 4,79 lei
Descriere

Compoziție:

Bază cu Antiinflamator si Antifungic, Talc, Oxid de Zinc, Borat de Sodiu, Glicerină, Apă Distilată

Mod de administrare:
Soluția se va aplica de 2ori/zi (dimineața și seara) cu ajutorul unei comprese sterile/tifon pe zona afectată, după ce au fost aplícate măsuri de igienă locală înainte.
Tratamentul se va realiza timp de 7-10 zile consecutiv.
Se recomandă curățarea desăvârșită a zonei înainte de aplicare cu soluție de acid boric,ser fiziologic,soluție Ringer sau geluri speciale.
A se păstra la loc răcoros(frigider), la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea: Pentru a folosi preparatul în această perioadă, adresați-vă medicului specialist.

Cum acționează :
Talcul - ajută la protejarea pielii zonelor deosebit de sensibile; Efectuează o acțiune absorbantă delicată, nu usucă pielea, lăsând-o moale, proaspătă și mătăsoasă.
Oxidul de Zinc - este un recunoscut ingredient purifiant, antiseptic, stimulează vindecarea cutanată și este un excelent filtru UVA și UVB. Complet inofensiv, potrivit inclusiv pentru îngrijirea pielii copiilor.
Boratul de Sodiu - este sarea acidului boric și este un ingredient natural cu proprietăți antiseptice, folosit pentru a regla valoarea PH-ului.
Glicerina – bun umectant, ceea ce în mod normal înseamnă că atrage hidratarea către piele. Capacitatea sa de a bloca hidratarea naturală a pielii a dus la utilizarea acesteia pentru tratamentele acneice. Glicerina tratează problemele de uscăciune ale pielii prin absorbția propriei greutăți în apă, pe parcursul a câteva zile, lăsând pielea hidratată și plăcută la atingere.

Recenzii

Duminică, 18 Octombrie 2020
Marius Preoteasa
Pe langa tratamentul medicamentos, solutia voastra m-a ajutat foarte mult la reducerea simptomelor si a bubelor. Si-a facut treaba excelent.


×

TOP