Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Soluție împotriva transpirației (mâini, picioare)

Soluție împotriva transpirației (mâini, picioare)

Soluția împotriva transpirației pe care v-o propunem protejează împotriva transpiraţiei, răcorind mâinile și/sau picioarele, redând acestora senzaţia de confort. Folosită în mod regulat, soluţia reduce semnificativ transpiraţia la nivelul mâinilor și picioarelor, împiedică dezvoltarea mirosurilor neplăcute. Forma de prezentare: Flacon 100ml Indicații terapeutice: hiperhidroză , transpirație mâini, transpirație picioare


Producător: Farmacia Xmed

În Stoc
25,00 lei
TVA

Compoziție:

Mentol, Camfor, Acid Salicilic,Formaldehidă, Alcool Etilic, Apă Distilată 

Mod de administrare:
Soluția se va aplica 1 dată sau de 2ori/zi cu ajutorul unei comprese sterile/tifon,după ce au fost aplícate măsuri de igienă locală înainte.
Aceasta va putea fi folosită pe o perioadă îndelungată de timp(până la 1-2 luni).
În cazul în care mirosul este declanșat de o ciupercă,se recomandă tratament special pentru această afecțiune.
Concomitent, se pot folosi alte produse ajutătoare.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea: Preparatele NU se vor folosi în această perioadă.

Cun acționează :
Soluție cu efect antiperspirant, antimicrobian, antiseptic şi dezinfectant:
Mentolul - este ingredientul perfect în calmarea, dezodorizarea și răcorirea pielii. Folosirea acestuia în soluția noastră se datorează efectului de absoarbie a excesul de umiditate și a aceluia de răcorire asupra pielii.
Camforul - este utilizat în unele afecțiuni dermatologice, respiratorii, circulatorii și reumatice. Are acțiune antipruriginoasă, antinevralgică, antiinflamatoare, lubrefiantă și de stimulare a circulației sanguine. Are o acțiune asemănătoare cu cea a uleiului de eucalipt.
Acidul salicilic - activ exfoliant, antimicrobian și antiacneic, contribuie semnificativ la regenerarea celulară și reînnoirea pielii, acționează împotriva microbilor. Este un extract standardizat, obținut din salcia neagră.
Alcoolul etilic - este folosit ca dezinfectant şi antiseptic pentru piele.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP