Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol

Cremă Hidratantă pentru Mâini

Crema Hidratantă pentru Mâini (tratamentul zilnic pentru mâinile dumneavoastră) are un efect puternic hidratant asupra pielii, conferă protecție intensă împotriva uscăciunii acesteia, catifelează, lăsând pielea deosebit de moale la atingere.

Forma de prezentare: Cutie 50g

Acțiune: piele aspră, piele deshidratată, piele uscată
Preț: 18,00 lei
Valoare TVA 0 Lei
Total Tax:

Compoziție:

Glicerină, Vitamine (A,E,F), Alcool Cetilic, Lauril Sulfat de Sodiu, Apă Distilată,Ulei de Lavandă, Ulei de Verbină

Mod de utilizare:
Se aplică de 2-3 ori pe zi (sau ori de câte ori este necesar) prin masaj ușor pe mâinile curate și uscate.
Crema permite reluarea activităților imediat după aplicare datorită efectului rapid de absorbție, această având totodată o textură lejeră,catifelată, fără efect gras sau lipicios.
Este recomandată pentru toate tipurile de piele, conferind necesarul de  hidratare, protecție și hrănire a mâinilor zi de zi.           
A se păstra la temperaturi de maxim 25°C.

Cum acționează :

  • hidratează pielea, fixând apa (este desosebit de eficientă în cazul pielii uscate).
  • închide porii și îmbunătățește structura tegumentelor.
  • are proprietăți nutritive și regenerante.
  • deține o concentrație considerabilă de Glicerină (etalonul în evaluarea efectului intens de hidratare) asigurând astfel o îngrijire deosebită pentru pielea aspră și deshidratată.Glicerina este cel mai bun umectant care se găsește în natură, reușind să conserve perfect umiditatea în epidermă.Aceasta ajută la construirea structurii epidermei, fiind potrivită îndeosebi pentru pielea sensibilă și uscată, lăsând-o sănătoasă și catifelată.
  • Vitamina A stimulează producția de colagen, este un antioxidant foarte eficient în lupta împotriva radicalilor liberi,  hidratează și catifelează pielea.
  • Vitamina E nu numai că hidratează pielea, însă luptă și împotriva radicalilor liberi, prevenind astfel îmbătrânirea prematură a pielii.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
×

TOP