Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol

Cremă Antimicotică (micoza unghiei)

Micoza unghiei reprezintă o infecție de tip fungic, cauzată de un anumit tip de ciupercă aflată în stratul de la suprafața unghiei. Crema Antimicotică conține ingredientele necesare unui tratament unic și eficient prin proprietățile sale antimicotice și antifungice.

Forma de prezentare: Cutie 25g

Indicații terapeutice: infecții fungice (ungii, laba piciorului), micoza unghiei, micoza piciorului
Preț: 35,00 lei
Valoare TVA 0 Lei
Total Tax:

Compoziție:

Uree,Acid Salicilic, Acid Benzoic, Bază cu Antifungic

Mod de administrare:
Se ține piciorul  în apă caldă,  se curăță unghia cât mai mult cu putință (în cazul unghiilor îngroșate), se aplică o cantitate mică de cremă pe unghie și se masează ușor.
Imediat se va mai aplică aproximativ aceeași catitate de cremă și se va împacheta unghia cu folie de plastic sau plasture pentru a forma un pansament ocluziv.
Se va lăsa să acționeze circa 12-24 ore. Se va repeta tratamentul până la topirea unghiei afectate. Crema se poate folosi împreună cu Soluția Antimicotică.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C. 
Sarcina și alăptarea: Preparatul NU se va folosi în această perioadă.

Cum acționează :

Conţine Uree care este un factor natural de menţinere a umidităţii pielii, ajută la îndepărtarea scuamelor şi a pielii bătătorite având efect cicatrizant, antiinflamator şi emolient.
Acţionează ca un exfoliant deschizând porii şi reducând procesele inflamatorii şi roşeaţa datorită conţinutului de Acid Salicilic.
Conține antimicotic cu spectru larg de acțiune, fungicid și fungistatic, activ împotriva infecțiilor cutanate superficiale. Penetrează unghia rapid și în profunzime, ajungând direct la locul infecției. Reduce senzația de mâncărime și iritația.Are efect antiinflamator și antibacterian
Tratamentul oprește evoluția ciupercii, eliminând astfel principalele simptome ale infecției, mirosul neplăcut, mâncărimile, durerea.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
×

TOP