Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Strepsils Intensiv miere si lamaie spray bucofaringian, 15 ml, Reckitt Benckiser

Strepsils Intensiv miere si lamaie spray bucofaringian, 15 ml, Reckitt Benckiser

Un medicament unic si superior, ce intruneste nevole pacientilor. Efect anti-inflamator. Actiune rapida. Incepe sa actioneze inca din primul minut. Efect de durata impotriva inflamatiei pana la 6 ore. Cu aroma de miere si lamaie. Fara zahar, alcool sau antibiotic.

Sku: 1353
Producător: Reckitt Benckiser
33,00 lei
Valoare TVA 2,72 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Substanta activa: Flurbiprofen

Mod de administrare:
Adulti cu varsta de 18 ani si peste - o doză (3 puf-uri) administrata în partea din spate a gatului la fiecare 3-6 ore, la nevoie, pana la un maxim de 5 doze intr-un interval de 24 de ore.
Se recomanda ca acest medicament sa fie utilizat pentru o perioada maxima de trei zile. Inainte de prima utilizare, activati pompa indreptand pulverizatorul mai departe si pulverizati de minim patru ori, pana cand este produsa o pulbere fina, consistenta. Pompa este apoi amorsata si gata de utilizare.

Forma de prezentare: 15ml

Data ultimei actualizari: 07-11-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.
×

TOP