Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Piroxicam gel 10 mg/g, 45g, Fiterman

Piroxicam gel 10 mg/g, 45g, Fiterman
Piroxicam gel 10 mg/g, 45g, Fiterman

Antiinflamator nesteroidian potent si bine tolerat, care combate durerea cauzata de traumatisme si procese inflamatorii cronice. Singurul produs pentru administrare topica sub forma de gel care contine 10mg/g piroxicam. Forma farmaceutica de gel permite administrarea rapida fara a mai masa locul aplicarii, lucru benefic mai ales in cazul afectiunilor traumatice la care durerea intensa nu permite masajul.


Producător: Fiterman
SKU :1129
15,00 lei
Valoare TVA 1,24 lei
15,00 lei
Valoare TVA 1,24 lei
Descriere

Este indicat la adulti si copii cu varsta peste 15 ani in tratamentul local simptomatic al: afectiunilor inflamatorii extraarticulare (dureri musculare, inflamatii ale tendoanelor si ale tecilor sinoviale care inconjoara tendoanele, dureri de spate fara compresie a maduvei spinarii); afectiunilor reumatice inflamatorii si degenerative, precum si inflamatiilor tesuturilor din vecinatatea articulatiei umarului; afectiunilor musculo-articulare traumatice (intinderi, contuzii, entorse, luxatii).

Ingrediente: dietanolamina, carbomer 980, trolamina, alcool etilic 96%, edetat disodic, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificata; 1 gram gel contine piroxicam 10mg.

Mod de utilizare: se administreaza de 3-4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 0,5-1g gel (aproximativ 3-4 cm). Durata tratamentului depinde de tipul afectiunii si de rezultatul obtinut.

Recomandari:

  • A se citi prospectul inainte de utilizare.
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
  • A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
  • A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Mod de prezentare: tub cu 45g gel.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP