Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Piroxicam gel 10 mg/g, 45g, Fiterman

Piroxicam gel 10 mg/g, 45g, Fiterman

Antiinflamator nesteroidian potent si bine tolerat, care combate durerea cauzata de traumatisme si procese inflamatorii cronice. Singurul produs pentru administrare topica sub forma de gel care contine 10mg/g piroxicam. Forma farmaceutica de gel permite administrarea rapida fara a mai masa locul aplicarii, lucru benefic mai ales in cazul afectiunilor traumatice la care durerea intensa nu permite masajul.

Sku: 1129
Producător: Fiterman
15,00 lei
Valoare TVA 1,24 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Este indicat la adulti si copii cu varsta peste 15 ani in tratamentul local simptomatic al: afectiunilor inflamatorii extraarticulare (dureri musculare, inflamatii ale tendoanelor si ale tecilor sinoviale care inconjoara tendoanele, dureri de spate fara compresie a maduvei spinarii); afectiunilor reumatice inflamatorii si degenerative, precum si inflamatiilor tesuturilor din vecinatatea articulatiei umarului; afectiunilor musculo-articulare traumatice (intinderi, contuzii, entorse, luxatii).

Ingrediente: dietanolamina, carbomer 980, trolamina, alcool etilic 96%, edetat disodic, p-hidroxibenzoat de metil (E218), p-hidroxibenzoat de n-propil (E216), apa purificata; 1 gram gel contine piroxicam 10mg.

Mod de utilizare: se administreaza de 3-4 ori pe zi la nivelul zonei afectate. Doza administrata la fiecare aplicare variaza in functie de suprafata zonei afectate, fiind de aproximativ 0,5-1g gel (aproximativ 3-4 cm). Durata tratamentului depinde de tipul afectiunii si de rezultatul obtinut.

Recomandari:

  • A se citi prospectul inainte de utilizare.
  • A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
  • A se pastra la temperaturi sub 25°C, in ambalajul original.
  • A nu se utiliza dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj.

Mod de prezentare: tub cu 45g gel.

Data ultimei actualizari: 05-04-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP