Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

×
 x 

Coş gol
Magnerot, 50 comprimate, Worwag

Magnerot, 50 comprimate, Worwag
Magnerot, 50 comprimate, Worwag

Magnerot este un medicament ce contine ca substanta activa orotatul de magneziu. Magnerot este indicat in profilaxia infarctului miocardic si necrozei miocardice, in tratamentul anginei pectorale, daca aceste afectiuni sunt determinate de carenta de magneziu, arteroscleroza, stenocardie, arteritasi arteriolita, tulburari ale metabolismului lipidic, crampe musculare.


Producător: Worwag
SKU :882
40,00 lei
Valoare TVA 3,30 lei
40,00 lei
Valoare TVA 3,30 lei
Descriere

Ingrediente:
Fiecare comprimat contine componente active - 500 mg orotat de Mg 2H2O - (corespunzator la 2.7 mEq, 1.35 mmol sau 32.8 mg Mg).

Mod de administrare:
Pentru refacerea depozitelor de magneziu - luati timp de o saptamana, cate 2 comprimate Magnerot (1 g orotat de magneziu dihidrat) de 3 ori pe zi.
in continuare, trebuie administrate 2-3 comprimate Magnerot (1-1.5 g orotat de magneziu dihidrat) pe zi.
Luati comprimatele de Magnerot intregi, cu putin lichid, inainte sau odata cu mesele. Durata tratamentului trebuie sa fie de cel putin 6 saptamani, insa Magnerot poate fi administrat si timp mai indelungat.

Precautii:
Nu luati Magnerot daca sunteti alergic (hipersensibil) la orotatul de magneziu sau la oricare dintre celelalte componente ale Magnerot, daca aveti afectiuni ale rinichilor sau in prezenta diatezei litiazice renale (calculi urinari alcatuiti din fosfat de calciu, magneziu, amoniu).

Forma de prezentare: cutie cu 50 comprimate

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP