Cautare
×
 x 

Coş gol
Kitonail 80 mg/g, flacon 3.3 ml, Angelini

Kitonail 80 mg/g, flacon 3.3 ml, Angelini

Fără evaluare:
Recenzii 0

Lacul de unghii Kitonail 80 mg/g este un medicament eficient impotriva unui numar mare de ciuperci (fungi) care afecteaza unghiile, fiind indicat pentru utilizare locala la nivelul unghiilor de la maini si de la picioare, precum si la nivelul pielii din imediata vecinatate

Sku: 962
Producător: Angelini Pharma
56,00 lei
Total: 56,00 lei
Valoare TVA 4,62 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist

Este utilizat pentru tratamentul infectiilor fungice usoare pana la moderate ale unghiilor (onicomicoze), determinate de ciuperci care pot fi tratate cu ciclopirox. Substanta activa, ciclopirox, previne cresterea acestor ciuperci si le distruge. Astfel, aspectul unghiilor se imbunatateste.

Mod de administrare:

Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos se aplica in strat subtire, o data pe zi, pe unghiile infectate, dupa spalare si uscare. Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos trebuie aplicat pe intreaga suprafata a unghiei si pe 5 mm de piele inconjuratoare. Daca este posibil, Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos trebuie sa se aplice, de asemenea, si sub marginea libera a unghiilor.
Dupa aplicare pe unghiile afectate, necesita aproximativ 30 de secunde pentru a se usca. Unghiile tratate nu trebuie sa fie spalate timp de cel putin 6 ore de la aplicare, ca urmare se recomanda aplicarea seara, inainte de culcare. Dupa aceasta perioada de timp, se pot urma practicile normale de igiena. In caz de indepartare neintentionata prin spalare, Kitonail 80 mg/g poate fi aplicat din nou. Se recomanda indepartarea periodica a partilor libere ale unghiilor infectate – de exemplu, prin taierea acestora.

Ca in cazul oricarui tratament destinat ciupercii unghiilor, tratamentul trebuie continuat pana la disparitia problemei, ceea ce inseamna pana cand alte unghii sanatoase au crescut din nou, transparente sau aproape transparente. in mod normal, vindecarea completa a unghiilor de la maini se realizeaza in aproximativ 6 luni, iar a unghiilor de la picioare in aproximativ 9 pana la 12 luni.

Important in timpul tratamentului:
Utilizeaza intotdeauna Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos exact asa cum ti-a recomandat medicul sau farmacistul. Daca nu esti sigur, trebuie sa discuti cu medicul sau cu farmacistul.
Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos nu necesita inlaturarea cu ajutorul solventilor sau a materialor abrazive (de exemplu, pila de unghii). Este suficienta spalarea unghiilor cu apa.
in cazul in care consideri ca efectul Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos este prea puternic sau prea slab, adreseaza-te medicului sau farmacistului.
Daca uiti sa aplici medicamentul o data, nu utiliza o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Continua tratamentul conform recomandarii medicului sau farmacistului sau cum este explicat in prospectul medicamentului.
In cazul in care nu utilizezi lacul de unghii medicamentos pentru o perioada de mai multe zile, eficacitatea acestuia se poate reduce.
Daca incetezi tratamentul cu Kitonail 80 mg/g lac de unghii medicamentos inainte ca unghiile tale sa devina transparente sau aproape transparente, este posibil ca fungii sa nu fi disparut. In acest caz, afectiunea de la nivelul unghiilor se poate agrava din nou.
Similar tuturor tratamentelor topice ale onicomicozei, trebuie luata in considerare asocierea unui tratament sistemic daca o unghie de la mana sau de la picior este afectata in proportie mare (mai mult de doua treimi din suprafata unghiei este modificata) sau daca sunt afectate mai multe unghii (peste 5). in aceste cazuri, te rugam sa te adresezi medicului.

Forma de prezentare: flacon cu 3.3 ml solutie

Data ultimei actualizari: 04-01-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0