Cautare
×
 x 

Coş gol
Fenistil Gel 0.1%, 30g, GSK

Fenistil Gel 0.1%, 30g, GSK

Fără evaluare:
Recenzii 0

Fenistil Gel contine o substanta activa ce apartine unui grup de medicamente numite antihistaminice. Fenistil Gel este utilizat pentru calmarea mancarimilor asociate cu eruptii ale pielii, urticarie, intepaturi de insecte, arsuri solare si arsuri superficiale.

Sku: 1404
Producător: Gsk
28,00 lei
Total: 28,00 lei
Valoare TVA 2,31 lei
Au rămas doar 1!

Fenistil Gel opreste mancarimea prin blocarea modului de actiune al histaminei, o substanta eliberata de corpul uman in timpul unei reactii alergice. Deoarece gelul patrunde usor in piele, mancarimile si iritatiile sunt calmate rapid, in cateva minute. Fenistil Gel are si efect de anestezic local.
Daca dupa 7 zile nu va simtiti mai bine sau va simtiti mai rau, trebuie sa va adresati unui medic.

Cum sa utilizati Fenistil gel
Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum este descris in acest prospect sau asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.
Fenistil Gel se administreaza local de 2-4 ori pe zi, pe suprafata cutanata afectata. Adresati-va medicului dumneavoastra daca simptomele persista mai mult de o saptamana.
Daca utilizati mai mult Fenistil Gel decat trebuie: daca dumneavoastra sau un copil inghititi accidental acest medicament, adresati-va imediat medicului dumneavoastra.
Daca uitati sa utilizati Fenistil Gel: nu utilizati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile
Ca toate medicamentele, Fenistil Gel poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Unele reactii adverse au frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile): senzatie de uscaciune; senzatie de arsura pe piel; eruptii insotite de mancarimi.

Forma de prezentare: Tub cu 30g gel

Data ultimei actualizari: 23-10-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0