Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
Meniu
Cautare
×
 x 

Coş gol
Essentiale MAX 600 mg, 30 capsule, Sanofi

Essentiale MAX 600 mg, 30 capsule, Sanofi

Essentiale Max contine fosfolipide esentiale extrase din seminte de soia. Acest medicament este indicat adultilor, adolescentilor si copiilor cu varsta peste 12 ani, pentru ameliorarea simptomelor cum sunt lipsa poftei de mancare si senzatia de presiune in partea dreapta a abdomenului superior, cauzate de afectarea ficatului de catre substante toxice sau alimentatie nesanatoasa (afectarea toxico- nutritionala a ficatului) si in inflamarea cronica a ficatului (hepatita).

Sku: 1076
Producător: Sanofi
55,00 lei
Valoare TVA 4,54 lei
Achiziția acestui produs necesită completarea unor date suplimentare.
Utilizați butonul "Informare pentru Farmacist" pentru a completa datele necesare și apoi veți putea adaugă produsul în coș.
Informare pentru Farmacist
Descriere

Cum sa utilizati Essentiale Max

Utilizati intotdeauna acest medicament exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza recomandata este:

- Copii cu varsta peste 12 ani (aproximativ 43 kg): 1 capsula pe zi (600 mg fosfolipide esentiale din seminte de soia)

- Adolescenti si adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi (1800 mg fosfolipide esentiale din seminte de soia)

Capsulele de Essentiale Max se inghit intregi, in timpul mesei, cu o cantitate suficienta de lichid (preferabil cu un pahar cu apa, 200 ml). In general, durata tratamentului este nelimitata.

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului daca vi se pare ca efectul Essentiale Max este prea puternic sau prea slab.

Daca utilizati mai mult Essentiale Max decat trebuie
Nu au fost descrise reactii ale supradozajului sau simptome ale intoxicatiei cu Essentiale Max. Totusi, reactiile adverse mentionate mai jos pot fi mai grave in cazul in care ati luat o doza mai mare decat cea recomandata. In aceasta situatie, adresati-va medicului dumneavoastra, care va evalua severitatea manifestarilor pe care le prezentati si va decide masurile necesare.

Daca uitati sa utilizati Essentiale Max
Daca ati uitat sa luati o doza, luati urmatoarea doza la urmatoarea masa. Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata. Daca ati uitat sa va luati medicamentul o zi intreaga, reluati tratamentul in ziua urmatoare, cu aceleasi doze ca de obicei.

Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Reactii adverse posibile

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.

Reactii adverse mai putin frecvente (pot afecta pana la 1 din 100 persoane): tulburari gastro-intestinale, cum sunt disconfortul gastric, scaunele moi si diareea.
Reactii adverse foarte rare (pot afecta pana la 1 din 10000 persoane): reactii alergice la nivelul pielii, cum sunt exantemul sau eruptia cutanata si urticaria.
Reactii adverse cu frecventa necunoscuta (frecventa nu poate fi estimata din datele disponibile): prurit (mancarime la nivelul pielii).

Daca observati oricare dintre aceste reactii adverse, in special reactii alergice (de hipersensibilitate), intrerupeti administrarea Essentiale Max si adresati-va medicului dumneavoastra, care va evalua severitatea manifestarilor pe care le prezentati si va decide masurile necesare.

Forma de prezentare: cutie cu 30 capsule

Data ultimei actualizari: 15-11-2022

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.

Istoricul tau de navigare

×

TOP