Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Salviasept Acut, 24 comprimate, Zdrovit

Salviasept Acut, 24 comprimate, Zdrovit
Salviasept Acut, 24 comprimate, Zdrovit

Salviasept acut cu nanoparticule de argint si extract uscat de lichen islandez sprijina tratamentul afectiunilor inflamatorii ale gatului cauzate de infectii bacteriene si virale. Salviasept acut asigura suport in tratamentul faringitei, stomatitei, inflamatiei amigdalelor, in perioada post-amigdalectomiei.


Producător: Zdrovit
SKU :1054
30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
30,00 lei
Valoare TVA 2,48 lei
Descriere

Comprimatele de supt Salviasept hidrateaza si reimprospateaza mucoasa cavitatii bucale si a gatului. Nanoparticulele de argint sunt recunoscute pentru proprietatile antibacteriene si antiseptice, sprijinind tratamentul afectiunilor inflamatorii ale gatului cauzate de infectii bacteriene si virale.

Ingrediente:

Ulei de salvie, miere, extract uscat de lichen islandez 4:1 (Cetraria islandica), extract moale din salvie 2,5-3,5:1, argint coloidal, ulei de eucalipt, mentol, excipienti: zahar, sirop de glucoza, apa, aroma naturala de zmeura, acid citric (corector de aciditate), curcumina (colorant).

Mod de administrare:

- Adulti maximum 3 comprimate de supt pe zi, consumate incet.

Perioada de utilizare depinde de durata afectiunii, dar nu ar trebui sa depaseasca 7 zile.

Forma de prezentare:

Cutie cu 24 comprimate de supt

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP