Cautare
×
 x 

Coş gol

Photoderm AKN Mat Fluid SPF 30 Protecție solară înaltă piele mixtă, grasă /acneică, 40ml, Bioderma

Fără evaluare:
Recenzii 0

Garantează o protecție UVA / UVB foarte ridicată. Îmbunătățește calitatea sebumului și previne apariția imperfecțiunilor (brevet Fluidactiv™) Oferă un efect de matifiere pe termen lung. Activează mecanismul de autoapărare a pielii și protejează împotriva riscurilor de deteriorare celulară. Nu lasă film gras și urme albe. Incolor la aplicare. Toleranță cutanată și oculară foarte bună. Non-comedogenic. Rezistent la apă

Prezentare:
Flacon 40 ml
Indicații:
Protecție solară înaltă, prevenirea imperfecţiunilor
Sku: 560
Producător: Bioderma
65,00 lei
Total: 65,00 lei
Valoare TVA 10,38 lei
Au rămas doar 1!

Ce se întâmplă în pielea ta
Toate produsele BIODERMA sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Un concept aflat în centrul abordării NAOS pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea. Pe termen lung.

O inovație BIODERMA, brevetul exclusiv Fluidactiv™ din Photoderm AKN Mat reglează biologic calitatea sebumului pentru a preveni obturarea porilor și pentru a preveni apariția imperfecțiunilor, care este de multe ori exacerbată după perioade de expunere la soare (efect de recul). Pe lângă acțiunea sa de protecție UVA / UVB de suprafață (sisteme de filtrare), Photoderm AKN Mat oferă o protecție biologică internă reală: Cellular Bioprotection™. Acest brevet protejează și stimulează mecanismul de autoapărare propriu pielii (imunitatea) în timpul expunerii la soare.

Cum se folosește :

De mai multe ori pe zi, în cazul expunerii la soare

ETAPA 1
Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (o cantitate mai mică de produs reduce nivelul de fotoprotecţie).
ETAPA 2
Se reaplică în mod frecvent înainte și după înot, frecare sau activităţi sportive.
Aplicați pe pielea sănătoasă. Nu expuneți nou-născuții și copiii mici la soare în mod direct. Expunerea excesivă la soare poate dăuna sănătății.

Data ultimei actualizari: 11-04-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0