Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

×
 x 

Coş gol
Viticolor GEL corector pentru piele depigmentată, 50ml, ACM

Viticolor GEL corector pentru piele depigmentată, 50ml, ACM

Viticolor GEL corector pentru piele depigmentată, 50ml, ACM a fost special conceput pentru colorarea pe termen lung a zonelor depigmentate ale epidermului. Colorare profundă și de durată, vizibilă la câteva ore de la aplicare.


Producător: Laboratoire Dermatologique ACM
SKU :520
Prezentare: Flacon 50 ml
Indicații: Colorează zonele depigmentate ale pielii
75,00 lei
TVA
75,00 lei
TVA
Descriere

Colorează zonele depigmentate ale pielii

Față și corp

Indicații: Viticolor gel corector a fost special conceput pentru colorarea pe termen lung a zonelor depigmentate ale epidermului.

Proprietăți: Viticolor gel  corector combină:

- agenți coloranți pentru colorarea imediată a pielii  pentru a evidenția zona de aplicare;

- agenți de pigmentare(DHA & Eritruloză), pentru o colorare profundă și de durată, vizibilă la câteva ore de la aplicare.

Instrucțiuni de utilizare: Aplicați Viticolor gel  corector pe zonele depigmentate utilizând pensula din cutie pentru mai multă precizie. Folosind partea plată a pensulei, începeți aplicarea din centrul zonei depigmentate și întindeți produsul către margini, cu mișcări circulare, pentru a evita demarcarea. Lăsați să se usuce. În cazul în care culoarea obținută este prea deschisă, după 8 ore de la prima aplicare, reaplicați până obțineți culoarea dorită. Apoi, culoarea se va menţine cu una sau două aplicări pe săptămână. Produsul poate lăsa urme pe haine. Conține o pensulă pentru aplicare.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP