Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×
×
 x 

Coş gol
Emulsie după spălare Psorilys 200ml

Emulsie după spălare Psorilys 200ml

Emulsie de tip ''Ulei în apă '' pentru o penetrare foarte rapidă la nivelul epidermei. Forma de prezentare: Flacon 200ml Producător: LysaSkin Laboratoires Indicații terapeutice: piele uscata, fragila, sensibila, tratamentul dermatitei, psoriazisului


Producător:
SKU :145
52,00 lei
39,00 lei
Valoare TVA 6,23 lei
52,00 lei
39,00 lei
Valoare TVA 6,23 lei
Descriere

Compoziție:

Apă, uree, clorură de sodiu, glicerină, lactat alchil C12-13, lactat de sodiu, stearet-2, butyrospermum parkii (unt de shea), prunus armeniaca (cais) ulei de sîmburi de palmier, paraffinum liquidum (ulei mineral), cera alba (ceară de albine), petrolatum, buxus chinensis (ulei de jojoba), alcool cetilic, stearet-21, squalan, glycine soja sterol (boabe de soia), alantoină, pantenol, acetat de tocoferil, acid lactic, dimeticon, gumă de xantan, fenoxietanol, hidroxipropil fosfat de amidon, metilparaben, propilparaben, hidroxid de sodiu, parfum (aromă).

Mod de administrare:
Aplicați Psorilys 1 dată sau de 2 ori pe zi, după spălare.
A nu se utiliza pe pielea lezată.Opriți aplicarea dacă observați orice reacție adversă, chiar dacă este minoră și consultați un medic.
A se păstra la loc răcoros, la temperaturi de maxim 25°C.
Evitați contactul cu ochii.În caz de contact cu ochii clătiți imediat.

Cum acționează :
Formulă brevetată cu URODIUM (Uree10%, Clorură de Sodiu 5%), un ingredient activ care sporește efectul de hidratare al ureeri și îl păstrează disponibil pentru piele mai mult timp.
Emulsia Psorilys are o acțiune intensă de hidrataee asupra pielii cu tendința de descuamare, elimină descuamarea și previne reapariția acesteia, oferind pielii confort, suplețe și senzație de calmare.

Cine poate utiliza :
Este potrivit atât pentru copii mai mari de 3 ani cât și pentru adulți.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP