Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

×
 x 

Coş gol
Depiwhite M Cremă protectoare SPF 50+, 40ml, ACM

Depiwhite M Cremă protectoare SPF 50+, 40ml, ACM

Depiwhite M Cremă protectoare SPF 50+, 40ml, ACM oferă o protecție foarte ridicată împotriva întregului spectru UVA/UVB. Dépiwhite. M Cremă protectoare a fost special creată pentru pete pigmentare precum masca de sarcină / melasma


Producător: Laboratoire Dermatologique ACM
Prezentare: Tub, 40 ml
Indicații: Piele predispusă la apariția petelor pigmentare , cum ar fi masca de sarcina / melasma
70,00 lei
59,50 lei
TVA
70,00 lei
59,50 lei
TVA
Descriere

Protecție îmbunătățită împotriva luminii vizibile
Pete pigmentare precum masca de sarcină
Textură invizibilă. Non-comedogenică. Față

Indicații:
Piele predispusă la apariția petelor pigmentare , cum ar fi masca de sarcina / melasma.

Proprietăți:
Datorită combinației sale inovative, brevetate, de filtre solare și ingrediente active, Depiwhite.M Cremă protectoare oferă o protecție foarte ridicată împotriva întregului spectru UVA/UVB și asigură protecție complementară împotriva luminii vizibile de frecvență înaltă (violet şi albastru). Depiwhite. M Cremă protectoare a fost special creată pentru dezechilibre pigmentare precum masca de sarcină / melasma. Depiwhite. M Cremă protectoare conține de asemenea ingrediente active hidratante și antioxidante, care ajută în lupta împotriva îmbătrânirii cutanate. Textură fluidă și invizibilă – Fotostabilă – Rezistentă la apă – Fără parfum – Fără parabeni – Fără octocrilen – Non-comedogenică.

Instrucțiuni de utilizare:
Aplicați Depiwhite.M Cremă protectoare zilnic pe față pentru a limita apariția și agravarea petelor pigmentare, în special a celor de tip mască de sarcină. În caz de expunere prelungită la soare, aplicați cu generozitate înainte de expunere și reaplicați regulat, în special după înot, uscare cu prosopul sau dacă transpirați. Expunerea excesivă la soare dăunează sănătății.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP