Acest site foloseste Cookies
Site-ul nostru utilizează cookie-uri pentru a-ți îmbunătăți experiența și pentru a-ți afișa conținut și anunțuri relevante atunci când navighezi pe web.
×

CATEGORII PRODUSE

×
 x 

Coş gol
Cutaden Cremă protectoare 40 g Antibiotice a+

Cutaden Cremă protectoare 40 g Antibiotice a+

Produsul cosmetic CUTADEN Crema Protectoare contine o combinatie de ingrediente cu actiune reepitelizanta, protectoare, emolienta si astringenta. CUTADEN favorizeaza regenerarea celulara si cicatrizarea, previne proliferarea microbiana excesiva, are actiune antipruriginoasa si asigura protectia epiteliului fata de factorii externi. Indicatii terapeutice: dermatitele iritative , eczeme uscate, arsuri superficiale limitate, degerături, prurit


Producător:
SKU :215
16,00 lei
Valoare TVA 2,55 lei
16,00 lei
Valoare TVA 2,55 lei
Descriere

Ingrediente

Vaselină albă, lanolina anhidră, apa purificată, ihtiol, extract de hamamelis, tetraborat de sodiu, oxid de zinc, dioxid de titan, parfum.

Instrucțiuni de utilizare

CUTADEN se aplică în strat subțire, prin masaj ușor, pe pielea curățată în prealabil.

Avertizări speciale

CUTADEN nu se va administra în cazul leziunilor exudative, sau în caz de alergie la oricare din ingredientele produsului. Unguentul nu se aplică pe leziuni suprainfectate. A se evita contactul cu ochii.

Păstrare

A se utiliza de preferință înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj. A se păstra în ambalajul original la temperaturi sub 25 grade C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe ambalaj.

Recenzii

Nu există încă recenzii pentru acest produs.


×

TOP