Cautare
×
 x 

Coş gol
Mastrelle crema intima, 45g, Fiterman

Mastrelle crema intima, 45g, Fiterman

Fără evaluare:
Recenzii 0

Mastrelle crema intima este un produs bazat pe o combinatie complexa formata din acid hialuronic, alantoina, vitamina E, pantenol si extract de Aloe ce calmeaza imediat iritatiile, mancarimile si arsurile zonei intime externe.

Sku: 1248
Producător: Fiterman
32,00 lei
Total: 32,00 lei
Valoare TVA 5,11 lei
Epuizat

Indicatii:
Mastrelle crema intima amelioreaza rapid iritatiile, mancarimile si arsurile de la nivelul zonei intime externe. Igiena adecvata pe termen lung si utilizarea zilnica a cremei intime Mastrelle® crema intima ajuta la mentinerea echilibrului pH-ului si contribuie la mentinerea sanatatii generale a zonei intime externe.

Avantaje:
- Pentru utilizare zilnica;
- Fara coloranti;
- Pentru pielea sensibila.

Compozitie:
Acid hialuronic, alantoina, vitamina E, pantenol si extract de Aloe Vera.

Mecanismul de actiune:
Diferitele parti ale zonei intime formeaza o singura unitate functionala ce are un sistem de aparare natural, bine echilibrat. Toate mecanismele de aparare, atat cele din interiorul vaginului, cat si cele din exterior, sunt orientate impotriva microorganismelor patogene (bacterii si ciuperci) ce ar putea invada zona vaginala. Un vagin sanatos este intens populat cu bacterii lactice (cunoscute si sub numele de lactobacilli).
Dupa cum sugereaza si numele lor, aceste bacterii produc acid lactic, creand mediul acid specific vaginului (3.5-4.5). Astfel, lactobacillii ce constituie flora vaginala sanatoasa, formeaza la suprafata mucoasei vaginale un biofilm protector, care impiedica dezvoltarea microorganismelor patogene.

Pielea zonei intime externe este, de asemenea, colonizata cu o flora specifica formata din lactobacilli. In plus, vulva este acoperita de o manta protectiva acida reprezentata de un film hidrolipidic ce are pH acid 5.0.
Mentinerea zonei intime externe sanatoase depinde de mentinerea integritatii acestui film hidrolipidic. Igiena intima inadecvata cu produse cu pH mai mare de 5.5 conduce la distrugerea mantalei protective acide si la aparitia infectiilor vaginale.

Acidul hialuronic si vitamina E formeaza un film cu proprietati hidratante si regenerante, avand ca rezultat calmarea mancarimilor si a iritatiilor.
Pantenolul si alantoina, prin efectele lor antiinflamatorii si calmante, sustin functia de regenerare tisulara si amelioreaza iritatia, roseata si mancarimile de la nivelul zonei intime externe.
Extractul de aloe intesifica gradul de umectare al mucoasei intime externe si sustine procesul de vindecare a leziunilor si a iritatiilor de la acest nivel.

Doze si mod de administrare:
Aplicati Mastrelle crema intima de 2 ori pe zi, dupa toaleta locala sau in orice moment al zilei. Masati pana la absorbtia completa.

Recomandari:
- Nu se recomanda persoanelor cu hipersensibilitate la ingrediente.
- A se pastra la temperaturi sub 30 grade Celsius, in ambalajul original.
- A nu se lasa la indemana copiilor mici.
- A se evita contactul cu ochii.

Mod de eliberare: Fara prescriptie medicala
Forma de prezentare: Tub crema 45 g

Data ultimei actualizari: 27-10-2023

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0