Cautare
×
 x 

Coş gol
Ginosept crema cu plante medicinale, 50 ml, Fares

Ginosept crema cu plante medicinale, 50 ml, Fares

Fără evaluare:
Recenzii 0

Calmează iritaţiile mucoasei vulvare și ale tegumentului glandului penian, contribuind la reducerea disconfortului de la acest nivel (prurit, senzații de usturime, arsuri)

Prezentare:
50 ML crema
Indicații:
Calmează iritaţiile din zona intimă.
Sku: 1156
Producător: Fares
22,00 lei
Total: 22,00 lei
Valoare TVA 3,51 lei
Au rămas doar 4!
  • Favorizează eliminarea microorganismelor potenţial patogene cu localizare genitală;
  • Poate fi folosită preventiv, în situațiile care favorizează apariția infecțiilor cauzate de bacterii și ciuperci (piscină, în timpul călătoriilor lungi) și după contactul sexual;
  • Contribuie la o igienă locală adecvată.
 

RECOMANDĂRI:

– infecții labiale și ale zonelor adiacente

– inflamații ale tegumentului glandului penian

Crema Ginosept  se administrează cutanat în zonele intime, atât la femei cât şi la bărbaţi, preferabil dimineața și seara sau după contactul sexual. Înainte de aplicare efectuați  toaleta locală.  Crema se aplică de la vagin spre anus,  în strat subțire și se masează ușor până când pătrunde în piele.

Durata utilizării este de 6-18 zile consecutiv.

Pentru păstrarea unei stări generale de sănătate și funcționare optimă a părților intime ale corpului, a mucoasei vaginale și menținerea echilibrului pH-ului natural, se recomandă igiena zilnică corespunzătoare și utilizarea produselor adecvate care ajută la reducerea semnificativă a reapariției inflamației și a infecțiilor în zonele intime.

Prosoapele, îmbrăcămintea care vin în contact cu zonele de piele afectată trebuie schimbate zilnic. Aceste măsuri simple vor îmbunătăți evoluția pozitivă a tratamentului și previn transmiterea infecției la alte zone de piele de pe corp și la alți oameni.

COMPOZITIE:

Vaselină; extract uleios de flori de gălbenele (Calendulae flos), muguri de plop (Populi gemma) şi pelin (Absinthii herba) 20%; lanolină; stearină; unt de Shea; unt de cacao; uleiuri esenţiale de: lavandă (Lavandulae aetheroleum) 1,5%, ti-tree (Melaleuca alternifoliae aetheroleum) 0,5%, coada şoricelului (Millefolii aetheroleum) 0,2%, cuişoare (Caryophylli floris aetheroleum) 0,1%.

PRECAUŢII: A nu se folosi în caz de alergie la oricare dintre componente. Persoanele cu fond alergic trebuie să ceară sfatul specialistului şi să testeze produsul înainte de utilizare.

ATENŢIONĂRI: În cazuri izolate poate apărea senzaţie uşoară de arsură locală. A nu se aplica intravaginal.

Tip produs: Produs de uz extern

Data ultimei actualizari: 17-07-2024

Recenzii

Numărul total de recenzii: 0
Evaluare medie: 0
5 Stele
0
4 Stele
0
3 Stele
0
2 Stele
0
1 Stele
0